Bookmark and Share

Kan de numerologie ons iets vertellen over uw liefdesprofiel ?

Eeuwen geleden hadden grote wijsheren reeds de kennis van de numerologie.
Immers ze merkten dat elk getal zijn trillingswaarde en de daarmee samenhangende kenmerken heeft.
Test uw liefde potentieel met deze lovemeter
De numerologie is gebaseerd op berekeningen met cijfers die ontleend worden aan o.a. de naam die U bij Uw geboorte heeft ontvangen. Door het gebruik van een aantal wiskundige formules kunnen we zien op welke wijze deze trillingen een invloed hebben op ons liefdesprofiel.
Test uw liefde potentieel met deze liefdesmeter
Numerologie is een werktuig dat ons kan helpen onszelf, maar ook anderen, beter te begrijpen. Iedereen kan de numerologie gebruiken om zijn leven te verbeteren, op een hoger niveau te brengen en een betere verstandhouding met zichzelf en de anderen te verwezenlijken. Zodra we weten door welke krachten we beheerst worden, kunnen we daar rekening mee houden en daardoor kunnen in harmonie komen met de vibratiemogelijkheden van onze getallen.
Test uw liefde potentieel met deze lovemeter
Door de numerologie kunnen we dus een beter inzicht in onszelf krijgen. Zo kunnen we op basis van onze naam ook zien hoe sterk ons liefdesprofiel is. Iedereen heeft het vermogen te zijn wie hij wil en te bereiken wat hij wil. De numerologie kan ons daarbij helpen.
Test uw liefde potentieel met deze lovemeter
Ontdek nieuwe romances en opwinding in uw liefdeleven met deze liefdesmeter.
Kies welke liefde je wil evalueren, van één persoon of dat van een koppel en vul vervolgens de volledige namen in (Voornaam Familienaam).
Test uw liefde potentieel met deze liefdesmeter
Ondek de magische kracht van onze liefdesmeter en laat uw geliefde kennis maken met de, al dan niet, warme gloed van uw intense liefde.
Gebruik deze liefdesmeter en deel in de genoegens van de liefde, maar laat je relatie zeker niet bepalen door de uitslag van deze "lovemeter"
Test uw liefde potentieel met deze lovemeter
Nieuwsgierig naar jouw liefdesprofiel of dat van anderen? Kijk maar eens wat de numerologie en deze liefdesmeter voor jou kan onthullen !!


© Copyright 1997 - 2007 kwebbel.net
All Rights Reserved.
Bookmark and Share
Keileuke sites ...
[ Meer ... ]