Sa vjec jam un ne vitet e qeni, sa vjec eshte qeni im ne vite njeriu?
Sa vjec jam un ne vitet e qeni, sa vjec eshte qeni im ne vite njeriu?

Njerezit parashikuan qe 7 jete njerezish eshte e barabarte me jeten e nje qeni. Kjo nuk eshte komplet korrekte sepse qeni arrin moshen e nje te "rrituri" gjate dy viteve te para. Formula qe ne perdorim vjen nga eksperte qensh dhe eshte me shume e sakte nga ajo qe ne te gjithe mendonim deri tani.

Sa vjec jam un ne vitet e qeni,
sa vjec eshte qeni im ne vite njeriu?

Ploteso moshen tende (ose moshen e qenit tend) ne vite:

    


Nese ti je person ju do
te jeni nje vite qensh vjec.

Nese ti je qen ju do
te jeni ne vite njeriu vjec
 


*:•..•:*¨¨*:•A special thanks for the translation to Bledar Heta !•:*¨¨*:•..•:*¨


© Copyright 2005 kwebbel.net
Te gjitha te drejtat rezervohen
Gjithashtu shijo keto faqe ...