[ Nederlands | English ]     
Mensen hebben amuletten gebruikt om zichzelf te beschermen tegen het kwade en om de goede dingen veilig te stellen sinds het begin van ons bestaan. De meeste amuletten hebben specifieke krachten, en kunnen gebruikt worden om gelezen te worden op dezelfde manier als tarotkaarten of runen of een gewone boek kaarten. Om een interpretatie te krijgen, selecteer je een van de talismannen hieronder en klik de "Geef me inzicht" knop. 

Definities;

Een Amulet is een voorwerp die de gebruiker ervan bescherming biedt.
Een Talisman is een voorwerp die de gebruiker geluk of voorspoed brengt.  

Uw Talisman Vandaag
Uw dagelijkse talisman zal je informeren over de kracht van de amulet voor vandaag. De goede kwaliteiten van de amulet primeren vandaag. Klik hieronder om te zien wie vandaag je beste bondgenoot is.
 
Talisman in Keltisch Kruis
De talisman in Keltisch Kruis is waarschijnlijk één van de meest populaire talismannen vandaag. Het zou licht moeten werpen of vele aspecten van je huidige leven. Om deze talisman te gebruiken, concentreer je je op een vraag en klik je vervolgens hieronder.
Uw Relatie Talisman
Deze talisman wordt gebruikt bij vragen omtrent de relatie met anderen door de noden en ideeën van beide partners te bekijken. Denk aan je relatie met één bepaalde persoon en klik vervolgens hieronder.
 
 
Uw Astrologische Talisman 
In deze talisman wordt elke kaart op zich gelezen. Individuele kaarten vertegenwoordigen elk astrologisch huis en zou moeten geïnterpreteerd worden met zijn sterktes en zijn zwakheden van het overeenkomstige huis in gedachten. Je moet geen vraag stellen vooraleer deze talisman te gebruiken.
Uw Verjaardagstalisman
De verjaardagstalisman wordt gebruikt om een weg uit te stippelen om je doelstellingen te bereiken voor je volgende verjaardag. Denk na wat je zou willen bereiken voor je volgende verjaardag en klik hieronder.
 
Uw Mandala Talisman
Deze talisman wordt gebruikt om de spirituele kant van de gebruiker te ontdekken. Je mag een vraag stellen aan deze talisman, of je mag zelf je spirituele "ik" ontdekken zonder een bepaald onderzoek in te stellen. Klik hieronder om deze talisman te gebruiken.
Uw Sterren Talisman
Deze talisman wordt vaak gebruikt om een heel specifieke vraag te onderzoeken. Om deze talisman te gebruiken concenteer je je op een te stellen vraag en klik dan hieronder.
 
Uw Planetaire Talisman
Dit is een "vragen" talisman die inzicht kan geven in een aantal verschillende aspecten van je huidige leven. Om deze talisman te gebruiken, concentreer je je op een vraag die je wil stellen en klik dan hieronder.
Talisman in Kruis en Driehoek
Dit is een "vragen" talisman die gebruikt wordt om vragen te beantwoorden aangaande de allesomvattende richting van je leven. Om deze talisman te gebruiken, concentreer om een vraag die je wil stellen en klik vervolgens hieronder.
Talisman als levensboom
De talisman als levensboom is een heel grondige methode om de algemene richting van je leven na te gaan. Om deze talisman te gebruiken, concentreer je je op een vraag die je wil stellen.
 
voorspelling, amulet, amuletten, talisman, talismannen, dromenvanger toekomstvoorspellingen, toekomst, geluk, bescherming, tarot, runen, kaartleggen, kaartleggers, kaarten, voorspellingen
© Copyright 2006 kwebbel.net
All rights reserved.
[ More ... ]